Livespel EMkval NordicbetAtt Danmark fick med sig ett bortamål på Friends Arena var väl inte helt optimalt, men Sverige ska ändå ha goda chanser att spela till sig minst kryss på Parken i Köpenhamn och därmed snika den sista platsen till EM-turneringen i Frankrike i sommar.

Känner du för att sätta ett spel på den avgörande matchen i Köpenhamn för att öka spänningen ännu mer (behövs det?!) är NordicBet ett bra val eftersom du här kan få ett riskfritt livespel på matchen.

För att utnyttja erbjudandet ska du först placera ett spel före matchen Danmark – Sverige (kl. 20:45 på tisdag 17 november). Det kan vara ett singelspel eller ett kombispel men du kan inte placera ett systemspel. Insatsen måste vara på 100 kr eller mer.

När så matchen på Parken blåses igång får du möjligheten att placera ett livespel till exakt 100 kr utan extra kostnad. Du ”betalar” för spelet genom att klicka i en blå ruta på din kupong – svårare än så är det inte.

Vinner du på ditt spel får du nettovinsten in på kontot. För denna summa gäller ett spelkrav. Förlorar du livespelet får du insatsen tillbaka i form av kontanter utan spelkrav.