Spänningen är helt enorm när upplösningen i VM-kvalet ligger framför dörren. Sverige spelar två matcher på fyra dagar när Luxemburg och Holland står för motståndet. 4 poäng räcker för att säkra playoff platsen men det är lättare sagt än gjort. Som tur är erbjuder Nordicbet i alla fall riskfria livespel på bägge matcherna.

Inför kvalet var förväntningarna inte särskilt stora men Janne Andersson har verkligen fått igenom ett generationsskifte på ett alldeles lysande sätt. Genom att gå tillbaka till svenska grundvärderingar har fotbollslandslaget blivit ett lag igen och det har synts både i spelform och på resultaten. Sverige är inför de avslutande matcherna tvåa i Grupp A endast en poäng bakom jätten Frankrike och har tre poäng ner till trean Holland.

Finns hopp om gruppseger

Första platsen ger direktplats till VM medan tvåan spelar Playoff. Sverige har fortfarande chansen på gruppsegern om Frankrike skulle tappa poäng men det är knappast något vi räknar med.  Ska Sverige få resa till Ryssland nästa sommar är det nog realistiskt att inse att den vägen kommer ske via Playoff.

Hämta Bonus

Det kan bli en gastkramande match mot Holland i avslutningsmatchen. Om både Sverige och Holland vinner sina respektive matcher blir det målskillnadsaffär och i dagsläget är det fördel Sverige med hela 6 mål. Holland möter dock jumbon Vitryssland efter att Sveriges match spelat färdigt på lördagskvällen – något som blivit omdiskuterat då Holland eventuellt kan spela på resultat mot Vitryssland.

Nordicbet erbjuder gratis livespel

Nordicbet uppmärksammar avslutningen på VM-kvalet och erbjuder dig att få ett gratis livespel värt 200 kr till bägge kvalmatcherna. Det är väldigt enkelt att delta i tävlingen. Allt du behöver göra är att anmäla dig till kampanjen. Därefter lägger du ett spel på minst 200 kr före matchstart till det lägsta oddset 1,50 på Sveriges match. Då får du ett gratis livespel värt 200 kr. Livespelet går att använda på Sveriges VM-kvalmatcher.

För dig som inte är medlem hos Nordicbet kan du dessutom ta emot en riktigt maxad välkomstbonus upp till 1000 kronor och dessutom 250 kronor i riskfritt spel. Ett välkomsterbjudande som ger dig en raketstart i ditt spelande.

NordicBet erbjuder bäst odds ända ner till Division 5!