Den delade serieledaren Manchester United åker till Southampton för bortamöte mot The Saints. Hamnlaget har inte imponerat på hemmaplan i ligastarten och Mourinho räknar med att spelarna gör jobbet och återvänder de drygt 36 milen med tre poäng i bagaget.

The Saints har börjat ligan med 2 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. På hemmaplan har det dock bara blivit en seger och laget har inte ställs mot några riktigt svåra motståndare riktigt ännu. Manuel Pellegrino är numera tränare för klubben och äntligen får fansen se stjärnan Virgil van Dijk göra sin första start för säsongen.

Imponerande säsongsstart av United

United i sin tur har verkligen imponerat i säsongsinledningen. Förutom en missräkning och två tappade poäng borta mot Stoke har laget gått rent i ligan, Champions League och Carabao Cup. På de inledande sju matcherna har Manchesterklubben 6 vinster, 1 oavgjord och 23–3 i målskillnad. Hyfsad start för Mourinho under hans andra säsong vid rodret.

Hämta Bonus

En som inte deltar i matchen är stjärnan och underhållaren Paul Pogba. Efter en bristning i låret är det osäkert hur länge den franska landslagstjärnan blir borta. På skadelistan är även Zlatan Ibrahimovic som inte förväntas göra comeback förens till årsskiftet. En annan svensk som inte heller lär få någon speltid är Victor Lindelöf. Efter en ganska svajig insats mot Burton i veckans Carabao Cup talar allt för att Västeråssonen befinner sig på läktaren även i nästa match.

Gratis Livespel hos Betsafe

Om du vill spela live på Southampton – Manchester United eller någon annan valfri match är det Betsafe du ska vända dig till. Just nu kan du få ett gratis livespel på 250 kr när du lägger ett spel på minst 10 kr. Det känns väl rimligt? Så här gör du för att få din bonus:

  • Skapa ett konto hos Betsafe och gör en insättning
  • Lägg ett spel på minst 10 kr på fotboll och få ett livespel värt 250 kr

Betsafe Man City