Onsdagen den 15 december är det dags igen för LyckoBingos populära gratis bingo, där det är helt gratis att spela bingo under 10 timmar trots att du kan vinna riktiga pengar. De gratis bingospelen äger rum mellan kl. 10 – 22. Enda kravet för att kunna delta är att du har satt in pengar på ditt bingokonto nån gång. Nya kunder får dessutom 50 kr helt gratis utan insättning.

Det är 75-bollars bingo som spelas och vinsterna är:

En rad: 10 kronor
Två rader: 10 kronor
Tre rader: 10 kronor
Fyra rader: 10 kronor
Full bricka: 60 kronor

Villkor: För att vinster ska betalas i kontanter måste spelaren ha satt in pengar på sitt spelkonto minst en gång. Om spelaren inte har satt in pengar och/eller registrerat en betalningsmetod betalas vinsten i bonuspengar.

Är du inte redan medlem hos LyckoBingo så kan det vara bra att veta att de ger alla nya spelare som registrerar sig en välkomstbonus om 50 kr helt gratis. Med denna välkomstbonus har du möjlighet att helt riskfritt prova på att spela bingo innan du gör din första insättning. Välkomstbonusen sätts in automatiskt på ditt spelkonto efter att du slutfört din registrering.

Framtida kampanjer hos LyckoBingo

17 december. 50% insättningsbonus på dagens första insättning mellan klockan 7 och midnatt. Topp fem i Bingocafeet och topp fem i julens bästa spel Santa’s Slotto Grotto vinner 300 kronor var.

19 december. Det är fjärde advent! Ta en paus i julstöket med Chippendales. Topp 10 i Chippendales vinner 200 kronor var.

21 december. Var med och vinn i vinstfabriken efter klockan 22 i Bingoparty Direkt. Varje spelare köper 6 brickor för 20 kronor och vinnaren får en extra vinst som beror av numret på bingobollen som spelaren får bingo med. Numret på bollen multipliceras med 60! Vinnaren får också ge en vinst motsvarande 25% av vinstsumman till en vän i chatten.

24 december. LyckoBingo ger 500 kronor var till de snabbaste spelarna! Sätt in minst 200 kronor så nära helslaget som möjligt mellan klockan 10 och 21 (12 vinnare). Har du de snabbaste fingrarna så är det du som vinner 500 kronor.

28 december. Det är Mellandagsrea! Det spelas bingo för 10 öre brickan från 10 till 22 i Bingomixen! Dessutom finns extra fina vinster i vinstfabriken efter klockan 22 i Bingoparty Direkt. Vinnaren av fullbricka vinner en extra vinst som beror på bollen som den fick bingo med.

29 december. Det är Monsterbingo. Vi spelar om hela 100 000 kronor efter klockan 22 i Bingomixen. Köp brickor i förväg så att du inte missar den här vinstmöjligheten.

31 december. Gör dig redo för årets sista vinster. Topp fem i Bingoparty Direkt och topp fem i Monte Carlo Billions vinner 300 kronor var.