GRANDGrand Live är nu inne på säsong fyra och nästa anhalt är Medelhavsön Malta där Grand Live äger rum den 3-8 september 2013. Redan nu finns satelliter tillgängliga hos Paf Poker där du kan vinna resepaket, och det går även att köpa in sig direkt för den som så föredrar.

Grand Live Malta kommer att spelas på Portomaso Casino, och alla som vinner resepaket hos Paf Poker kommer att bo på Intercontinental Malta i st George’s Bay. Vid sidan av Main Event kommer det att finnas gott om sidoturneringar och kontantbordsspel att rosa sig på på Portomaso, och som vanligt vad gäller Paf så kan vi även räkna med särskilda aktiviteter på Malta för alla som kvalat via Paf.

Detta är vad varje resepaket innehåller

  • Inköp till Grand Live Malta Main Event (värde $1 500). Det finns två startdagar: 4 september respektive 5 september.
  • Boende på Intercontinental. Incheckning den 3 september, utcheckning den 8 september.
  • $500 i rese- och fickpengar
  • Inbjudan till välkomstparty den 3 september.

Satelliter tillgängliga från $2,20 och Coinflips från 5 cent

Hos Paf Poker finns satelliter tillgängliga från $2,20 så man behöver inte ha någon tjock bankrulle för att komma igång. Att köpa in sig direkt till någon av de turneringar som har resepaket i potten kostar $320.

Hos Paf Poker finns även så skallade Coinflip Super Steps. Detta är inte normala turneringar, utan påminner mer om lotterier. Att delta i de billigaste kostar bara $0,05 och från dessa går det att ta sig vidare till Coinflip Super Steps där det går att vinna resepaket till Grand Live Malta.

För mer information om Grand Live Malta och hur du kan vinna resepaket, gör ett besök hos Paf Poker!