NordicBet

Derbymåndag på den svenska västkusten med matcher ifrån både Allsvenskan och Superettan. Halmstad tar emot Örgryte på Örjans Vall samtidigt som det i Allsvenskan spelas en högintressant match mellan BK Häcken och IFK Göteborg. Spelaspel väljer att rikta fokus på Göteborgsderbyt med avspark 19.00, ska IFK Göteborg få revansch för uttåget ur Europa eller ska BK Häcken visa storebror i staden vem det är som bestämmer? Spela på matchen hos NordicBet, bäst när det kommer till svensk fotboll!

 

BK Häcken vs IFK Göteborg | 19.00 Bravida Arena

Det är inte många poäng som skiljer de två Göteborgslagen när vi spelat 21 omgångar av årets Allsvenskan. Med fyra poängs marginal upp till IFK Göteborg så är BK Häcken laget som befinner sig i en jagande position i kampen om titeln Göteborgs bästa fotbollslag. Kvällens match är mycket oviss på förhand och en segrare är näst intill omöjligt att förutse.

BK Häcken står som favoriter om vi ser till oddsen på NordicBet men vi ska för den delen inte räkna bort IFK Göteborg. Det kommer med största sannolikhet bli en mycket jämn match med flera heta dueller.

Tittar vi på tidigare möten så ser det mörkt ut för Hisingslaget då IFK Göteborg vunnit de senaste fem derbyna. Matchen i våras slutade med en 1-0 seger för Jörgen Lennartsson och hans killar. Nu är det nya förutsättningar och vi kan vara säkra på att få se två heltaggade lag springa ut på Bravida Arena. Spela på matchen hos NordicBet och bli kvällens stora vinnare!