Sunday Giveaway

Söndag och slut på ännu en vecka, vad passar då inte bättre än att vara med i en tävling om några exklusiva priser. PS4, Apple TV och mycket mer ligger i potten så se till att säkra din plats i NordicBets pågående kampanj. Inte nog med att man ligger i toppen av sportsbetting med spel ner till division 5, man kan också erbjuda sina spelare ett pokerrum med allt du kan tänkas vara på jakt efter. Turneringar, cash-games, freerolls, NordicBet har något för alla typer av spelare!

6 veckor med nya priser

I hela sex veckor pågår prisutdelningen på NordicBet så var inte orolig om du skulle missa en vecka, där kommer fler chanser. Varje vecka får du nya uppdrag att genomföra, visa vilken grym pokerspelare du är och klara dem alla. Denna vecka ligger några oslagbara priser i potten eller vad sägs om ett PS4, Apple TV eller en Stormtrooper Bluetooth-högtalare? Genomför följande tre uppdrag under veckan för att belönas med inträde till den 4:e Sunday Giveaway-turneringen:

  • Placera 25 satsningar eller blinds i Omaha High för riktiga pengar
  • Placera 50 satsningar eller blinds i Blaze Poker
  • Spela 3 schemalagda turneringar för riktiga pengar

Oavsett hur det går för dig i söndagens final så kommer du att belönas med 10 freespins på spelet Fish Party bara genom att göra alla uppdrag. Prylgalen eller inte, detta är en tävling du inte kan missa. Var med och tävla varje vecka för att öka dina chanser till att vinna någon utav alla fantastiska priser, bli en del av NordicBet nu!