luckyanglerPå fredag har Guts Casino free spins att dela ut, och veckans utvalda spel är Lucky Angler.

För att erhålla free spins på fredag gäller det att sätta in och omsätta minst 200 kronor under torsdagen den 17 juli 2014 (klockan 00:01 CET – 23:59 CET).

Om du uppfyller ovanstående krav belönas du med 10 free spins på Lucky Angler på fredag klockan 11:00 CET.

Du har sju dagar på dig att använda dina free spins på Lucky Angler. Det du vinner på dina free spins är helt befriat från omsättningskrav!

Lucky Angler

Lucky Angler – A Snowy Catch är en slot från NetEnt som har vinterfiske som tema. Hjulen pryds av olika fiskar som gömmer sig under isen, såsom abborrar, malar, barracudor och havsabborrar.

Lucky Angler – A Snowy Catch har fem hjul och femton spellinjer, och är ett spel av typen Win Both Ways. Man kan alltså vinna både från höger till vänster och från vänster till höger. Lucky Angler lockar även med vildsymboler som fryser fast i det kalla vädret, både i grundspelet och i free spins-läget.

Det är fiskedraget som är vildsymbol hos Lucky Angler och det kan ersätta vilken symbol som helst utom baccacudan (som är spridningssymbol). När fiskedraget bidrar till att bilda en vinnande kombination kommer en fisk att nappa på draget, så att du kan fiska upp den ur ishålet. Fiskedraget fryser sedan fast och ger dig ett re-spin. Om du vinner igen upprepas proceduren.

I grundspelet kan fiskedraget bara visa sig på andra och fjärde hjulet. I free spins-läget kan fiskedraget visa sig på andra, tredje och fjärde hjulet. I free spins-läget fungerar fiskedraget dessutom ännu bättre än i grundspelet och hjälper dig på helt nya vis.

För att över huvud taget ta sig till free spins-läget gäller det att få minst tre barracudor var som helst på hjulen. Tre barracudor ger 10 free spins, fyra barracudor ger 15 free spins och fem barracudor ger 20 free spins. Det går att trigga nya free spins under free spins.