wonky-wabbitsWonky Wabbits har precis haft premiär och ett av de nätcasinon som hunnit få in spelet är Vinnarum. För att fira kör Vinnarum nu en kampanj där du kan skaffa dig 30 free spins på Wonky Wabbits. Men skynda dig – kampanjen gäller endast fram till midnatt den 24 februari 2014.

Såhär fungerar det

Allt du behöver göra för att få 30 free spins på Wonky Wabbits är att göra en insättning på minst 500 kronor till ditt spelkonto hos Vinnarum måndagen den 24 februari.

Wonky Wabbits

Wonky Wabbits är en ny slot från NetEntertainment (NetEnt) som precis haft premiär. Temat är galna kaniner som mumsar i sig allt som kommer i deras väg, och exempel på symboler som används är tomat, maj, aubergine och broccoli. Wonky Wabbits har 5 hjul och 15 spellinjer, och det är Win Both Ways som gäller.

Kaninen ger dig extra vildsymbol

När en vildsymbol visar sig när du spelar Wonky Wabbits kommer en kaninen att äta upp någon av de vanliga symbolerna så att en extra vildsymbol kan växa upp på den platsen. Kaninen väljer alltid att äta på den plats där du har som störst nytta av en extra vildsymbol.

Om det är två vildsymboler som visar sig kommer två kaniner att hjälpa dig, och så vidare. Man får därmed alltid en dubblering av sina vildsymboler när man spelar Wonky Wabbits. Om du får sju vildsymboler initialt kommer sju kaniner till din hjälp, vilket innebär att det blir totalt 14 vildsymboler på hjulen (bara en enda symbol återstår som icke-vild).