Good Girl Bad Girl spelautmatNya Good Girl Bad Girl finns nu att spela hos Leo Vegas. Good Girl Bad Girl är en videoslot som pecis lanserats av spelutvecklaren Betsoft.

Good Girl Bad Girl har 5 hjul och 30 spellinjer, och precis som man kan förvänta sig från Betsoft är grafiken på högsta nivå. Det finns ingen växande jackpott, däremot en fast högsta vinst på 1 miljon credits. Här finns free spins, lyckohjul, med mera.

Det som gör att Good Girl Bad Girl sticker ut från mängden är det dualistiska temat. Du kan välja om du vill ha hög eller låg varians. Hög varians innebär att vinstchansen är låg, men om man väl vinner rör det sig normalt om stora vinster. Låg varians innebär att vinstchans ökar, men det rör sig mest om små och medelstora vinster.

Det finns tre olika lägen att välja mellan när man spelar Good Girl Bad Girl, och vilket läge du väljer påverkar variansen.

  • Djävulens läge
  • Ängelns läge
  • Båda lägena samtidigt

LeoVegas knyter avtal med ytterligare en speltillverkare

Vi vill även passa på att tipsa om att Leo Vegas har skrivit avtal med speltillverkaren IGT vilket innebär att vi snart kommer att kunna spela IGT-spel hos Leo Vegas.

Leo Vegas har redan idag ett spelutbud som innehåller spel från massor av olika spelutvecklare, inklusive stora namn som NetEntertainment, Microgaming, Betsoft, NYX Interactive, Viaden Gaming, Play’n GO och Nextgen.

Svensk satsade 25 kronor, vann 192 400 kronor

Sist men inte minst vill vi säga ett stort grattis till den svenska spelare i Leo Vegas Casino som lyckades förvandla en satsning på 25 kronor till en vinst på 192 400 kronor på NetEnt-slotten Super Lucky Frog. Super Lucky Frog har tre olika växande jackpottar – Super, Lucky och Frog – och temat för spelet är en magisk skog befolkad av olika mytologiska varelser.