goldengoddessGolden Goddess har precis anlänt till Mr Green, där det nu går att spela för både riktiga pengar och låtsaspengar.

Golden Goddess är en femhjulig slot från speltillverkaren High 5 Games och levereras till Mr Green av International Game Technology (IGT). Det här spelet är inte nytt, men har inte funnits i Mr Greens sortiment tidigare. Det finns en gammal variant av Golden Goddess som har 10 spellinjer, men den variant som nu anlänt till Mr Green Casino är en uppdaterad version med 40 spellinjer. Man måste alltid satsa 40 mynt per snurr. Myntvärdet går att ställa in, från 1 till 50, vilket har gjort Golden Goddess till en populär slot bland storspelare som vill kunna satsa stora belopp på ett snurr.

Huvudpersonen i Golden Goddess är en vacker blond gudinna som lever i en förtrollad värld som bland annat befolkas av en vit duva, en rosa häst och en vacker prins. Exempel på intressanta funktioner hos Golden Goddess är Locking Symbols och Super Stacks.

Loggan för Golden Goddess är vildsymbol, och kan ersätta vilken symbol som helst utom bonussymbolen. Bonussymbolen är en röd ros som kan trigga bonusspelet, som består av free spins med flest stackade symboler än normalt. Rosen visar sig endast på hjul två, tre och fyra, aldrig på hjul ett eller fem. Du behöver nio rosor för att bonusspelet ska sätta igång. Välj någon av bonussymbolerna för att avslöja vad den döljer – en prins, en häst, en duva eller en gudinna. Den symbolen kommer att utgöra Super Stacks på hjulen under sju free spins, vilket gör det enklare att bilda vinnande kombinationer. Klicka dig över till Mr Green för att pröva Golden Goddess.