Golden Goal netbetDet blir allt mer populärt med tipsspel hos spelbolagen och ungefär hälften av de spelbolag vi har recenserat här på Spelaspel.se har idag någon form av stryktipsliknande historia. NetBet är det senaste spelbolaget att uppmärksamma i det avseendet. Här kan du flera gånger i veckan spela ”Golden Goal”, som är ett tips med 6-11 matcher från runt om i Europa.

Varje vecka kan du spela såväl en Europa-kupong som en kupong för Premier League. På förstnämnda hittar du matcher från Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga. Många veckor har du också en mitt i veckan-kupong med lite färre matcher att spela.

Tippa 1×2

Golden Goal är ett klassiskt stryktipsspel i och med att du ska tippa 1×2 för respektive match. Du kan också lägga till såväl halvgarderingar som helgarderingar, men 162 rader är max. Kostnaden per rad är 1 euro.

För Europa-kupongen (11 matcher) utgår vinst på 11, 10, 9 och 8 rätt. Om en spelare är ensam med 11 rätt kommer den spelaren att vinna en progressiv jackpott. Startsumman för den jackpotten är 20 000 euro. För Premier League-kupongen betalas vinster ut för 10, 9 respektive 8 rätt. Även här finns en ständigt växande jackpott. Den startar på 8000 euro.

Du hittar till avdelningen för Golden Goal genom att följa länken du ser uppe till höger i menyn under huvudmenyn.

Prova NetBet med 50 euro i bonus

Signar du upp för ett nytt spelkonto hos NetBet nu får du en startbonus på upp till 50 euro extra när du sätter in. Sätt in valfritt belopp och ange bonuskoden ”WELCOME50″ för att säkra 50% upp till 50 euro.

Du har som medlem hos NetBet långa rader av erbjudanden att kika närmare på varje vecka, till exempel cashback-erbjudanden (pengar tillbaka om du förlorar), extravinster på lyckade kombinationsspel och omsättningsbonusar.