Golden Balls heter ett spel som LyckoBingo precis har lanserat, och det är en en online version av det populära TV-programmet med samma namn. För att vinna i Golden Balls gäller det att bli av med dina motståndare, göra smarta val och dubbla din vinst i finalen.

I Golden Balls gäller det att bli av med förlorarbollarna och ha kvar så många gyllene bollar (golden balls) som möjligt till slutet för att vinna så mycket som möjligt. Börja med att välja bort dina motståndare i de två första omgångarna. Sedan följer omgången ”Vinna eller försvinna” där du väljer fem gyllene bollar. Det sista steget är ”Kvitt eller dubbelt” där du har möjligheten att dubbla din vinst.

Så här spelas Golden Balls

  • Omgång 1 – Analysera dina egna och din motståndares bollar. Välj bort spelaren som du vill bli av med. Det är viktigt att bli av med så många förlorarbollar som möjligt samtidigt som de gyllene bollarna med högst värde ska stanna i spelet.
  • Omgång 2 – En motspelare har blivit eliminerad och två nya gyllene bollar och en förlorarboll har kommit in i spelet. Välj vem av de kvarfarande motspelarna som du vill eliminera. Tänk på att bli av med så många förlorarbollar som möjligt och behålla gyllene bollar med så högt värde som möjligt.
  • Omgång 3 – Vinn eller försvinn – I omgång tre är det dags för Vinna eller försvinna. Välj ut fem gyllene bollar som du öppnar en efter en. Akta dig för att välja förlorarbollar eftersom de reducerar ditt vinstvärde med 90%.Om du klickar på slumpmässigt val så väljer datorn bollar åt dig.
  • Omgång 4 – Kvitt eller dubbelt – Sista omgången är Kvitt eller dubbelt. Du har två alternativ att välja mellan och det gäller att välja smart. Om du väljer KVITT så tar du vinsten och spelet avslutas. Om du väljer DUBBELT så beror utgången av spelet på din motståndare. Om motståndaren väljer KVITT dubblas din vinst! Om motståndaren väljer dubbelt så går du lottlös från spelomgången men kan prova lyckan i en ny omgång.

Om LyckoBingo.com
LyckoBingo.com är en av Sveriges största och mest populära bingosajter med över 100 000 medlemmar. Sedan starten 2006 har LyckoBingos medlemmar spelat över en miljon omgångar bingo och vunnit mer än 200 miljoner kronor totalt. LyckoBingo erbjuder, förutom bingospel, enarmade banditer, casinospel, arkadspel och skraplotter. De mest populära spelen på LyckoBingo i skrivande stund är såklart bingo samt spelmaskinerna Monopoly, Cluedo och X-Factor.