Här går dom två hårdslående brudarna Goerges/Stosur in i andra omgången efter att ha krossat spanjorerna i första omgången. Peschke/Srebotnik har inte spelat på smurfgruset än och det kommer kännas då det är helt annat jämfört med vanligt grus.

Matchen: Goerges/Stosur – Peschke/Srebotnik

Liga: WTA Madrid

Speltips: Goerges/Stosur

Odds: 1.80 @ bet365

Units: 5/10

Spelstopp: 16:00

Goerges/Stosur spelade igår ihop för första gången och det såg väldigt bra ut. Dom krossade spanjorskorna Soler-Espinosa/Navarro med 6-3,6-2 och dom förlorade endast 8(!) bollar i egen serve. Båda dom här spelarna har enorm kraft i sina slag och det brukar innebära problem för dubbelspelarna som inte är vana. Både Goerges och Stosur är bra i dubbel, Goerges vann i Tyskland förra veckan på gruset och Stosur brukar vara uppe och kriga i toppen när hon spelar.

Pesckhe/Srebotnik har varit rankade etta i världen men är nu rankade tvåa efter Huber/Raymond. Dom brukar ha problem mot spelare som slår hårt och det är just det dessa två gör. Det som gör spelet mer spelvärt är att det spelas på ett annorlunda grus, ett snabbare och det studsar inte lika högt vilket är till Goerges/Stosurs fördel med sina hårda servar och slag.
Lycka till!
/Lidde