gobananas netentNetEntertainment har meddelat att den nya slotten Go Bananas kommer att ha premiär den 24 september 2014.

”Men har inte det spelet redan haft premiär?” kanske du undrar – i alla fall om du är medlem hos Mr Green. NetEnt provkörde nämligen Go Banans hos Mr Green förra månaden, men nu har spelet tagits bort därifrån och vi måste vänta till den 24 september för att få spela det igen, det datum då Go Bananas kommer att rullas ut till massor av olika casinon på internet.

Kort trailer:

Längre trailer:

Slotten Go Bananas

Slotten Go Bananas från NetEnt utspelar sig i djungeln bland busiga apor, smaskiga frukter och glittrande ädelstenar. Varje gång man vinner något med hjälp av vildsymbolerna dyker fryntliga apor upp och hurrar. Spelet är glatt och färgsprakande och den grafiska stilen för tankarna till barnböcker och animerade filmer för yngre tittare. Spelet vänder sig dock så klart till en vuxen målgrupp – vuxna som inte drar sig för att slappna av och plocka fram det glada barnasinnet då och då.

Go Bananas har 5 hjul och 20 spellinjer, och man kan få hjälp av fem olika vildsymboler:

  • Vild gorilla
  • Vild orangutang
  • Vild babian
  • Vild langur
  • Vilt spökdjur

När någon av vildsymbolerna visar sig förvandlar de några av de intilliggande symbolerna så att de också blir vilda.

Exempel på symboler som liksom ovan nämnda primater förekommer i Go Bananas är läskande frukter som ananas, kokosnöt och plommon, och det går till och med att få se en banana split mitt ute i djungeln. Hjulen pryds även av sedelbuntar, statyer, bongotrummor, rubiner och andra vackra saker som man kan träffa på ute i regnskogen.