Glenn Hysén är en av Sveriges populäraste idrottsprofiler och är även en omtyckt fotbollskommentator. Han har nu börjat samarbeta med spelbolaget Unibet. Glenn Hysén skall nu inspirera spel- och fotbollsintresserade runt om i landet tillsammans med Unibet.

-”Görkul att få vara en kugge i ett företag som växer så det knakar och som etablerar sig allt mer för varje dag som går. Och att sedan få jobba med fotboll gör naturligtvis inte saken sämre”, säger Glenn Hysén.

Hos Unibet kommer han bland annat att ge veckans speltips, vara krönikör vid Champions League i Unibet-TV samt vara spelbolagets ansikte utåt.

-”Vi välkomnar Glenn varmt till Unibet-familjen. Hans erfarenhet och breda nätverk inom svensk och internationell fotboll är svårtslagen. Och det ska bli grymt inspirerande att få lära känna och arbeta tillsammans med en av Sveriges stora fotbollsprofiler”, säger Andreas Slätt, Sverigechef på Unibet.

Glenn Hysén har tillsammans med sina tre söner fotbollsbloggat på Sportbladet men om det blir fler bloggar återstår att se. Däremot kommer han att titta brett på svensk fotboll.

-”Det är underbart att följa lagen under Allsvenskan och Superettan. För mig är fotboll samma nöjde oavsett om det handlar om en VM-final eller en match i de lägre divisionerna. Jag känner många som har anknytning till klubbarna i division 1 och 2 och nu får jag ytterligare en anledning att tjöta lite gött med dem”, säger Glenn Hysén.

-”Vi har flera spännande saker att se fram emot med Glenn under hösten. Bland annat kommer våra kunder att kunna vinna exklusiva fotbollsresor till England”, säger Andreas Slätt, Sverigechef på Unibet.