Sommar ComeOnComeOn uppmärksammar att vi har kommit till den första sommarmånaden med en kampanj med regelbundna erbjudanden som kommer att rulla löpande hela juni månad ut. Kampanjen går kort och gott under namnet ComeOn Sommar och varje vecka kommer det att finnas free spins, reloadbonusar, utlottningar och en hel del annat att ta del av. Utlottningarna känns lite extra intressanta den här gången. ComeOn har nämligen stoppat ett gäng lyxiga grillar samt resecheckar och cyklar i potten.

Spela casinospel – öka din sommarstatus

För varje erbjudande under kampanjen kommer det att finnas tre nivåer och vilken nivå du hamnar på avgörs av hur mycket du har omsatt i riktiga pengar de senaste sju dagarna. Du kan alltså öka din så kallade ”sommarstatus” löpande under kampanjen för att ta del av successivt bättre erbjudanden.

Nivåerna är:
1: 0 – 2999 kr
2: 3000 – 29 999 kr
3: 30 000+ kr

Tre erbjudanden i veckan

Varje vecka under kampanjperioden kommer ComeOn att presentera tre erbjudanden. Hela listan presenteras på måndagen så du har hela schemat klart för dig redan när veckan börjar. Du kommer som sagt att kunna ta del av free spins och bonusar samt delta i utlottningar. Vad det verkar kommer det att finnas bonusar att hämta måndag och fredag-söndag medan onsdagen är vigd åt ett free spins-erbjudande.