Unibet FacebookUnibet lanserar oddskampanj på oddskampanj för tillfället och det finns mycket trevligt att ta del av för både hobbyspelare och mer rutinerade spelare på sport. En källa till information om vad Unibet bjuder på är Facebook, där Unibet verkligen är aktiva. För att uppmärksamma Facebook-sidan lite extra har Unibet nu lanserat en småtrevlig kampanj genom vilken alla spelare kan få ett riskfritt spel på 100 kr.

Det du ska göra för att få ditt riskfria spel är att logga in på ditt konto på Unibet, sedan gå till kampanjsidan och därefter klicka på knappen ”Lajka Unibet på Facebook”. Unibet har skapat en automatisk koppling via knappen, så bara du har ett aktivt konto på Facebook kommer du att komma rätt och ditt riskfria spel kommer att krediteras kontot automatiskt.

Så här fungerar ditt riskfria spel

När du har ”lajkat” Unibet kommer du att hitta ett meddelande i din inkorg för ”Bonuserbjudanden”. Det första du måste göra är att aktivera erbjudandet. Det gör du genom att klicka på knappen märkt ”Acceptera”. När det är gjort kan du gå till oddslobbyn och använda spelet.

Du kan använda det riskfria spelet på vilken match du vill och på vilket odds du vill. Självklart kan du spela både pre-match och på livebetting och du kan placera ditt spel både på datorn och i mobilen/surfplattan. Notera dock att du måste placera insatsen för riktiga pengar som du har på kontot.

Om du förlorar ditt vad betalar Unibet tillbaka insatsen upp till 100 kr. Pengarna betalas ut som en bonus och omsättningskravet är 3x till odds på 1.40 eller högre.