Kalmar FF AFC Eskilstuna

Dags för 15:e omgången i Allsvenskan! Tre stycken jämna matcher sett till placering står på menyn under lördagen. Här kommer en genomgång på lördagens matcher, det finns även speltips till varje match.

 

AFC Eskilstuna-Kalmar FF, lördag 15/7, 16:00

AFC Eskilstuna tar emot Kalmar FF i en riktig ödesmatch där båda lagen har stora problem i botten. AFC har fortfarande inte vunnit den här säsongen och står på fyra inspelade poäng och -18 i målskillnad efter 14 omgångar. Kalmar är inte mycket bättre, de har åtta inspelade poäng med -16 i målskillnad. AFC ligger sist och Kalmar näst sist, en ruskigt viktig match för båda lagen. AFC måste ta en trepoängare för att hänga på de andra bottenlagen och inte halka efter allt för mycket. Kalmar kan vi en vinst gå om Halmstad och på så sätt hamna på kvalplats. AFC som fortfarande väntar på sin första trepoängare måste få igång spelet och plocka lite poäng, annars kommer det bli omöjligt att klara nytt allsvenskt kontrakt. Detta kan bli en väldigt öppen och målrik match där båda lagen är offensiva och går för en seger.

Speltips på matchen: Båda lagen gör mål till oddset 1,70 hos Bet365

 

GIF Sundsvall-Halmstads BK, lördag 15/7, 16:00

Halmstads BK gästar Norrporten Arena och GIF Sundsvall i Allsvenskans 15:e omgång. Båda lagen huserar i botten och ligger på varsin sida av kvalstrecket, Halmstad ligger på kvalplats och Sundsvall platsen ovanför. Ett väldigt viktigt möte för båda lagen som verkligen behöver varje möjlig poäng. Halmstad förtjänar mer än bara åtta poäng, man har spelat bra och snart kommer troligtvis vändningen. I senaste omgången mötte Halmstad IFK Göteborg på bortaplan och fick med sig ett oavgjort resultat hem till Halland. Omgången innan spelade man 1-1 hemma mot Elfsborg, men hade bud på mer än så. Sundsvall står på fem raka förluster och det ser mörkt ut för “Giffarna”. Detta kommer bli en väldigt jämn match där jag tror att Halmstad med liten marginal kommer vara det bättre laget.

Speltips på matchen: Oavgjort eller Halmstad till oddset 1,70 hos Bet365

 

Malmö FF-Sirius, lördag 15/7, 16:00

Serieledande Malmö tar emot säsongens överraskning Sirius hemma på Swedbank Stadion. Malmö kommer från en svag insats i Champions League-kvalet hemma mot makedonska Vardar Skopje, en match som slutade 1-1. Malmö leder Allsvenskan komfortabelt, sex poäng ner till tvåan Norrköping som dessutom har en match mer spelad. Sirius ligger just nu trea med åtta poäng upp till Malmö. Malmö har fyra raka vinster i Allsvenskan men har inte direkt imponerat i någon av dessa matcherna, ska tilläggas att alla fyra har vunnits med uddamålet. Sirius kommer till matchen med tre raka uddamålsvinster, alla mot bottenlag, så Sirius har inte heller imponerat direkt. Innan dess hade laget från Uppsala tre raka utan vinst. Det verkar som Sirius form vänder och att dom kommer tappa en del placeringar under hösten. Malmö som har Champions League-kval igen nästa vecka kommer antagligen vila en del spelare och truppen är redan relativt tunn på grund av skador så en ung elva att förvänta. Förutsättningarna för båda lagen kan resultera i en jämn match och därför känns Asian Handicap-marknaden intressant.

Speltips på matchen: Sirius +1,0,1,5 till oddset 1,725 hos Bet365

 

Bet365 erbjuder just nu en väldigt fin bonus som ger 100% upp till 1000kr.