mobilbet1Den kanske mest efterlängtade lördagen för alla oss fotbollsälskare är nu äntligen här! Inte nog med Allsvenskan och Superettan, vi har också en premiäromgång av Premier League att se fram emot. Schemat är späckat så se till att rensa kalendern när vi nu erbjuds fotboll i världsklass hela dagen lång. På Mobilbet kan du spela på allt ifrån inhemsk fotboll till Europeisk toppfotboll när som helst, bli medlem nu och ta del av ett grymt välkomsterbjudande!

IFK Norrköping obesegrade i 13 matcher

Allsvenskans formstarkaste lag, IFK Norrköping ställs under lördagen mot Gefle som för tillfället ligger näst sist i tabellen. En match som IFK Norrköping på pappret ska städa av utan problem men man får samtidigt se upp med Gefle som senast fick med sig 3 poäng ifrån matchen mot Helsingborg. Kampen tätnar kring nedflyttningsplatserna och lagen säljer sig allt dyrare i jakten på ett Allsvenskt kontrakt även nästa år.

Vinst för Jens Gustafsson och hans IFK Norrköping idag betyder att man gått hela 14 matcher utan att förlora, ett mycket svårslaget facit. Trots att Janne Andersson lämnade jobbet som tränare tidigare i sommar så har lagets spel fortsatt att imponera.

Gefle                                    5.05

Oavgjort                              4.10

IFK Norrköping                 1.62

Oddsen talar sitt tydliga språk, IFK Norrköping är klara favoriter till att vinna dagens möte. Om man gör sitt jobb utan att underskatta Gefle så ska tre poäng ligga nära till hands. Bli medlem på Mobilbet och lägg ditt spel på matchen om du inte skulle föredra att spela live med de senaste liveoddsen!