Känner du någon som behöver muntras upp eller som förtjänar lite extra uppskattning idag? Använd Svenska Spels praktiska tjänst för att skicka din vän en Triss direkt i mobilen.

Trisslotten skickas med SMS eller e-post och mottagaren får själv välja om hon vill skrapa den direkt i mobilen, gå till Svenskaspel.se eller hämta ut en fysisk Trisslott i en spelbutik.

Självklart kan du skicka med en egen personlig hälsning till mottagaren.

För att använda funktionen behöver du inte skapa någon nytt konto, utan du kan använda samma inloggningsuppgifter som du har till Svenskaspel.se. Har du inte något konto hos Svenskaspel.se kan du enkelt ordna ett.

Förutom att köpa trisslotter till dig själv och andra hos Svenska Spel i mobilen kan du spela och förlänga Lotto, samt göra satsningar på Oddset, Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Powerplay.

Triss – vinn en miljon direkt på skrapet

Det spelar ingen roll om du skrapar din trisslott direkt i mobilen, på svenskaspel.se i din dator eller med en femtioöring i spelbutiken – du har alltid chans att vinna 1 miljon direkt på skrapet.

Skulle du skrapa fram tre tv-rutor eller tre stycken klöver får du fara till TV4-studion och skrapa en särskild lott. Med tre tv-rutor kan du vinna minst 50 000 kronor och max 5 miljoner kronor direkt. Med tre stycken klöver vinner du minst 10 000 kronor i månaden i 10 år och max 50 000 kronor i månaden i 25 år.

Att skrapa sig till de riktigt stora vinsterna har aldrig varit enklare, surfa in till Svenskaspel.se för att få veta mer.