Här är dagens hästsporttips från bwin och idag är det tre lopp i galopp på Vaal, Belmont Park och Louisiana Downs som vi tittar närmare på.

Vaal, lopp 6, galopp
Favoriten Golden Mountain har testats över denna distans på sandbana tidigare och vann då lekande lätt. Kalaam gör däremot sin första start på detta underlag. Ugly Betty återvänder här till sin favoritbana och hon kommer att vilja vara med och tävla. Sapphire Ring föredrar sandbanan och bör kunna vara med långt framme här i sin comeback efter skadeuppehållet.

Ranking: #5 Golden Mountain – #1 Kalaam – #3 Ugly Betty – #11 Sapphire Ring

Belmont Park, lopp 1, galopp
Den tioåriga valacken Bon Marie har sprungit in lite över $400 000 i karriären. Han har visat bra form på sistone och är vår favorit i dagens lopp. Coljak gjorde succé i en högre klass nyligen men misslyckades i loppet efter det på en dålig sandbana. Idag gör han sin gräsdebut och tränaren Chris Englehart har höga förväntningar. City Sneakers startade för bara fem dagar sedan i ett mindre lopp och kan vara sliten. Om så inte är fallet är han definitivt ett bra platsspel. Good Prospect och pålitliga Smart Enuf har båda bra chans, trots dåliga startpositioner. Corredor Dela Isla återvänder här från ett åtta månader långt uppehåll varför formen är osäker. Giopi har sett bra ut i lättare klasser. Follia är åtminstone starkare än Self Insured och Kick Up Your Heels.

Ranking: #2 Bon Marie – #10 Smart Enuf – #4 City Sneakers – #1 Coljak – #9 Corredor Dela Isla

Louisiana Downs, lopp 7, galopp
Outsidern Bold Recruit ledde från start till mål i debuten men den dåliga startpositionen lär göra att han får svårt att ta ledningen i detta lopp. Detsamma gäller pålitliga Very Possebull, men han har, å andra sidan, visat tidigare att han kan leverera även utifrån. Patrykus lär ta hem det här loppet då han är en oerhört stark avslutare. Om Space Probes Quest hittar vinnarhålet bakom ledaren kommer han att bli farlig. Amanecer De Oro återvänder här från ett uppehåll men har sett grym ut under träning. Hans avslut är inte heller att leka med. Zarby’s Derby Day, Slightly Used, Roana’s Roar och The Reverend James ska egentligen inte ha något med slutstriden att göra men man vet ju aldrig när det gäller hästar. Vill ni ha en högoddsare så plocka någon av dem…

Ranking: #2 Patrykus – # 5 Amanecer De Oro – #1 Space Probes Quest – #8 Very Possebull – #9 Bold Recruit