Idag står tre lopp på programmet  - Vaal lopp 7, Aqueduct lopp 1 och Gulfstream Park lopp 8. Kan den en gång så lovande Commissionerstreet visa att han är tillbaka i form efter stallbytet? Här är bwins tips för den sista mars.

Vaal, lopp 7, galopp
Superlöftet Commissionerstreet spåddes en lysande framtid redan från start, men någonstans tappade karriären farten. Nu har han bytt stall och börjat visa tecken på form igen. I sin nya miljö har han starka träningskamrater i form av Cruso och Beat Patrol och vi tror att han vinner detta lopp komfortabelt. Winking Jack är mångsidig och formstark. Han slog både Cruso och Beat Patrol i ett lopp nyligen. Blue Nile är snabb i starten och tusenmetersbanan här gynnar honom. Däremot är det osäkert om det räcker ända till segern. Sports Acclaim har tappat sin tidigare form men kanske hittar tillbaka idag. Tribal var en besvikelse i sitt första lopp på Highveld men är ändå en outsider här.

Ranking: #9 Commissionerstreet – #3 Winking Jack – #8 Beat Patrol – #6 Blue Nile

Aqueduct, lopp 1, galopp
Andrahandsfavoriten Maid To Win såg riktigt bra ut i slutet av förra året i en högre klass men tappade sedan formen och gjorde svagare resultat. Nu rapporteras hon ha gjort riktigt bra tider i träning och vi ger henne därför goda chanser i dagens lopp. Eleni’s Hope och Wynot Siyu har också tävlat i högre klasser och borde, trots formdippar, ha haft bra chanser här, men tyvärr har de dragit dåliga startnummer varför vi passar. Mighty Irish såg bäst ut av alla startande här i sin senaste start då hon kom tvåa. Nu är hon huvudfavorit. My Luckey Penney är en pålitlig häst som alltid är med långt framme och bör räknas också här. Övriga deltagare torde vara chanslösa.

Ranking: #3 Mighty Irish – #6 Maid To Win – #7 Wynot Siyue – #8 Eleni’s Hope – #5 My Luckey Penney

Gulfstream Park, lopp 8, galopp
Simmard och Free Fighter har mötts flera gånger på gruppnivå, där den senare av dessa hingstar varit mer framgångsrik, även om det brukar vara jämnt. Sporty lär gynnas av den långa distansen Han kom nyligen tvåa i ettt liknande lopp. I det loppet var också Bigshot med och presterade inte särskilt väl. Däremot vann han sitt senaste lopp och är i form. En Fuego är tillbaka från ett tre månader långt uppehåll men har förberett sig väl och bör kunna vara med långt framme idag. Mr.universo är pålitlig och ett bra platsspel. Black Scorpion har sett blek ut i sina två senaste starter, men hittar han tillbaka till fjolårsformen kan han vara med och hota. Thabazimbi vann nyligen ett lopp men motståndet är betydligt tuffare idag.

Ranking: #5 Free Fighter – #8 Simmard – #3 Sporty – #4 Bigshot – #6 En Fuego