Här är dagens hästsporttips från bwin - tre omgångar galopp på de internationella banorna Scottsville, Keeneland och Hawthorne.

Scottsville, lopp 7, galopp
Ett riktigt tungt startfält fyllt av klasshästar startar i Sledgehammer Handicap, lopp 7 av 9 på Scottsvilles raceprogram under onsdagen. Chindit och Ice Axe kan vara två bra spel om loppet inte går lika snabbt som vi förväntar oss, men annars är River Lodge hästen att slå i detta lopp. Han har kört över allt motstånd i de lägre divisionerna och kommer till detta lopp med två raka segrar mot kvalificerat motstånd. Det är en komplett häst som både är stark i starten och en vass avslutare. Vi tror han gör ett segerhattrick här. Royal Arrow hade otur som inte vann senast och i detta lopp tror vi att han kommer försöka gå iväg tidigt, men det kommer inte bli lätt för honom. Dance At Daylight är en bra avslutare och om han hittar rätt lucka kan han faktiskt vinna här. Hammie’s Boy har varit en uppenbarelse hemma i västra Kapprovinsen men gör nu sin första start här.

Ranking: #12 River Lodge – #13 Royal Arrow – #2 Dance At Daylight – #5 Hammie’s Boy

Keeneland, lopp 1, galopp
Andrahandsfavoriten Brothers Nicholas har visat toppform i träning, men har bytt tränare och har inte tävlat på två månader. Vi tror på mer på Gresham som har tävlat mer på sistone och har en bättre jockey. Crested fastnade, med mycket krafter kvar, i fältet senast. Hyracotherium kan faktiskt vara med hela vägen här. Wild Entry kan utmana om plats om han har en bra dag. Däremot tror vi inte på Max The Knife.

Ranking: #2 Gresham – #3 Brothers Nicholas – #6 Crested – #4 Hyracotherium – #1 Wild Entry

Hawthorne, lopp 6, galopp
Favoriten Big Bad Mike var nyligen blek i ett lopp över en längre distans men detta borde passa honom perfekt. No Passage och Zizi Cat är alltid med i toppen och bör så också vara idag. Spicy Jack tog karriärens första seger senast men ställs mot svårare motstånd här. Blue Canoe motsvarar aldrig förväntningarna när han är betrodd och överaskar alltid när ingen tror på honom. Big Bruin är delad huvudfavorit enligt “Morning Line” men han har faktiskt sett otränad ut på sistone, i form är däremot Powerful Zen.

Ranking: #4 Big Bad Mike – #6 No Passage – #5 Zizi Cat – #7 Blue Canoe – #2 Big BruinScore