Här är dagens hästsporttips från bwin för den 10:e maj. Idag gäller det två lopp i galopp på banorna i Clairwood och Turffontein.

Clairwood, lopp 7, galopp
Bland alla fantastiska lopp under KwaZulu-Natal Champions Season sticker detta ut. Favorit är Magnanimous. Distansen borde passa honom perfekt och dessutom ska han ridas av västra Kaprovinsens bästa jockey – Bernard Fayd’herbe. Tränaren Michael Roberts har fått fram ännu en spännande häst i Zizou. Han kan nå långt idag. Run Amok och Chattagoon ska heller inte glömmas bort.

Ranking: #1 Magnanimous – #6 Zizou – #4 Run Amok – #7 Chattagoon

Turffontein, lopp 4, galopp
Favoriten Give Me Five tog en stor seger senast. Hon är i grym form och distansen i detta lopp är perfekt för henne. Hon får vårt bud idag. Miss Turbulence har Denies Lee i sadeln. Den kombinationen har varit lyckosam förr och den unga damen skulle faktiskt kunna få Weiho Marwing-märren att utmana om segern. June Bug är en klasshäst men hon har varit borta från tävlingsbanan i 164 dagar. Är hon redo kan hon slå alla. Valley Of Rubies behövde det tuffa lopp hon fick senast och hon är en intressant outsider här. De andra fyra startande bör inte kunna blanda sig i det här.

Ranking: #2 Give Me Five – #1 Miss Turbulence – #6 June Bug – #3 Valley Of Rubies