Galen oddsboost som ny kund hos Betfair

I helgen är ligaspelet äntligen tillbaka och Betfair firar detta med fullständigt galna odds. Spelbolaget ger dig tre olika matcher med löjligt höga odds som välkomsterbjudande till dig. Alla goda ting är tre och de tre matcherna är från tre olika ligor och du bestämmer själv vilken av de tre matcherna du ska spela på. Välj mellan Premier League, La Liga eller Allsvenskan.

Manchester United vs Stoke

United har imponerat i inledningen av säsongen och ska bara åka till Britannia stadium och hämta tre poäng. Red Devils är enda laget i ligan som vunnit alla matcher. Dessutom har man inte släppt in ett enda mål.  Betfair ger dig 5.00 i odds på att United vinner och dessutom 100 kr extra om Lukaku gör mål. Högsta insats är 100 kr

Hämta Bonus

Barcelona vs Espanyol

Katalonien derby väntar mellan Barcelona och Espanyol och trots att Barca tappat Neymar ska man enkelt slå Espanyol. Denna säsongen vill Barcelona ha revansch på Real Madrid och en vinst i derbyt är ett måste om man ska hålla avståndet i början. Betfair erbjuder 4.00 i odds på att Barcelona vinner mot Espanyol. Det känns ganska taget.
Högsta insats är 100 kr

Hämta Bonus

Örebro vs Malmö FF

Mesta mästarna MFF åker till Örebro och Behrn Arena för spel mot Axéns gamla klubb. Örebro har visserligen en ny tränare men Malmö har revansch att utkräva efter två raka liga-matcher utan vinst. I förra matchen tappade MFF ledningen mot IFK Göteborg och Rosenberg var rasande. Örebro i sin tur har enbart 1 vinst på de 6 senaste matcherna.  MFF ska vara starkare än gnällbältets huvudstad och oddsen 6.00 välkomnas mer än gärna.
Högsta insats är 100 kr

Hämta Bonus

Betfair