Manchester City har hemmapremiär i årets Champions League när överraskningen Shakhtar kommer på besök till Etihad Stadium. Pep Guardiolas mannar har verkligen imponerat i säsongsinledningen när de gått som tåget. Just nu huserar laget på en första plats i gruppen med grannen och rivalen Manchester United precis bakom på målskillnad.

Sedan säsongen gick igång har City fullkomligt malt ner motståndet i ligan. På de inledande sex matcherna i ligan har man 5 vinster, 1 oavgjord och målskillnaden 21 – 2. Lägg där till krossen borta mot Feyenoord i Champions och dessutom en vinst i ligacupen borta mot West Brom med 2-1. Manchester City är fortfarande obesegrade och lär vara så även efter matchen mot Donetsk.

Underskatta aldrig Shakhtar

Shakhtar har också fått en riktigt bra start även om ligan kanske inte innehåller samma motståndare som Premier League. Ukrainska ligan – med samma namn – leder i alla fall ukrainarna överlägset och i ligans 10 första matcher har laget 8-1-1. Dessutom vann man överraskande mot Napoli och är därför inför morgondagens match tvåa i Grupp F. Mot City lär det dock inte bli några poäng.

Hämta Bonus

En del skador för båda lagen

Att säga att City eller Donetsk har problem på grund av skador är att överdriva men City har Benjamin Mendy skadad och dessutom lär Vincent Kompany och tyske Gundogan också missa matcher på grund av att de inte är i matchform än. Donetsk i sin tur får klara sig utan Kryvtsov och Malyshev som båda har ådragit sig en knäskada.

City till boostat odds på 4,0

Betfair har aldrig snålat med sina kampanjer men frågan är om inte denna tar priset. Bettingsidan erbjuder nämligen 4,0 i odds på att City vinner mot Shakhtar Donetsk i morgondagens möte. Det känns nästan för bra för att vara sant men faktum är att det gäller alla nya kunder. Bli medlem idag för att del av erbjudandet.

  • Skapa ett konto hos Betfair
  • Använd kampanjkoden ZFBM51 och placera din insats på att Man City vinner
  • Max 100 kr i insats och du får oddsen 4.0 på vinst för Man City

Betfair