geishawondersGabriel heter den senaste miljonvinnaren på Mr Green (och på svenskt casino online över huvud taget). Vinsten uppgick till omkring 700 000 euro och spelet i fråga var Geisha Wonders.

Det var i lördags som Gabriel hade tur utöver det vanliga då han klickade upp Geisha Wonders. Lite intressant är att han normalt framför allt spelar roulette och blackjack och att han sällan provar på att spela på slots. Klart är att han valde ett minst sagt lämpligt tillfälle att göra det! Med en insats på 3 euro fick han fem stycken stjärnsymboler på hjulen och aktiverade därmed Mega Wonders-jackpotten och blev motsvarande cirka 6 miljoner svenska kronor rikare.

Vad säger då den lyckliga vinnaren? Jo, han är chockad, inte minst eftersom vinsten inte kunde ha kommit vid ett bättre tillfälle. Gabriel ska nämligen bli pappa för första gången om ett par veckor!

Free spins varje tisdag hos Mr Green

Om du tror att Gabriels tur kan smitta av sig finns idag ett trevligt free spins-erbjudande för Fruit Shop att ta del av. De free spins du tjänar aktiveras i morgon onsdag. Erbjudandet är som följer:

  • Sätt in och spela för 20 euro = få 25 free spins
  • Sätt in och spela för 50 euro = få 60 free spins
  • Sätt in och spela för 100 euro = få 140 free spins

Notera att insättningarna och omsättningen räknas kumulativt så om du till exempel gör två insättningar à 50 euro får du 140 free spins.

Ett liknande erbjudande tas fram varje tisdag på Mr Green så om du vill säkra ett större antal free spins varje vecka kan det vara idé att upprätta ett spelkonto och kliva in i värmen.