Nordicbet ishockeyklubbÄlskar du hockey? Tycker du om att betta på hockey på nätet? I så fall ska du definitivt ta en närmare titt på ett nytt koncept som Nordicbet har tagit fram. Spelbolaget har lanserat en slags löpande kampanj som går under namnet Nordicbet Ishockeyklubb och går du med i den kommer du kontinuerligt att kunna ta del av exklusiva erbjudanden som inte är tillgängliga för alla spelare på sajten.

Mer exakt kommer belöningarna att bestå av:

  • Förbättrade odds
  • Exklusiva tävlingar
  • Riskfria spel
  • Gratisspel

En del av erbjudandena kommer att gälla för alla odds på ishockey medan andra kommer att vara skräddarsydda för spel på matcher med dina favoritlag. När du signar upp för ett medlemskap i Nordicbet ishockeyklubb ska du ange ditt favoritlag i Sverige (SHL och Hockeyallsvenskan) samt ditt favoritlag i NHL.

1000 kr bonus

Om du inte har ett medlemskap hos Nordicbet måste du först ordna med det innan du kan signa upp för ”hockeyklubben”. Du måste också göra en första insättning (och ta emot en trevlig bonus). Efter att du har fyllt i det korta registreringsformuläret går du till kassan och använder den betalningsmetod du föredrar. Så fort din första insättning har kommit in får du 100% extra i oddsbonus direkt.