Nu har du chans att få följa ditt favoritfotbollslag på plats, hos Betsson pågår nämligen en tävling där du kan vinna biljetter till ditt favoritlags matcher för hela resten av säsongen.

För att delta i tävlingen, besök fotbollsfliken i spellobbyn hos Betsson mellan den 7 och 10 juni 2012 och börja spela på fotbollsspelen. Du kan hela tiden se hur du ligger till i tävlingen genom att besöka ledartavlan. Din poäng beräknas genom att multiplicera antalet spel med medelinsatsen. Observera att det endast är spel i fotbollssektionen som räknas. Poängen är kumulativa, om du till exempel får 5 000 poäng från Euro Football och 10 000 poäng från Football Champions har du totalt 15 000 poäng att klättra på ledartavlan med.

De tre spelare som befinner sig överst på ledartavlan när tävlingen är över kommer att belönas med gratisbiljetter medan spelarna på plats 4-50 får olika casinopriser.

Om du vinner gratisbiljetter innebär det att du kan köpa biljetter till både dig och en vän till resterande matcher denna säsong hos ditt favoritlag. Betsson kommer att återbetala upp till 10 000 kronor efter att du skickat en skärmdump på din betalning.

Denna kampanj gäller endast den tom 10 juni 2012 så skynda dig över för att hinna delta.