secret code netentFyll på ditt spelkonto hos Play Hippo så belönas du med free spins på spelautomaten Secret Code. Det räcker med att sätta in 300 kronor för att ta del av detta erbjudande.

Erbjudandet gäller både nya och befintliga medlemmar hos Play Hippo, som samtidigt väljer en av Play Hippos extrabonusar eller välkomstbonus.
Ju större insättning du gör, desto fler free spins får du på Secret Code.

  • För att få 10 free spins krävs en insättning på 300 kronor.
  • För att få 20 free spins krävs en insättning på 500 kronor.
  • För att få 50 free spins krävs en insättning på 1 000 kronor.

När du har gjort din insättning, skicka ett e-postmeddelande till supportavdelningen och ange Secret Code som ämne. Adressen till Play Hippos supportavdelning är support@playhippo.com. Dina free spins på Secret Code läggs till manuellt av supportpersonalen.

För information om regler och villkor, gör ett besök hos Play Hippo.

Om Secret Code

Secret Code är månadens utvalda spel hos Play Hippo och lockar bland annat med en interaktiv bonusbana där det gäller att hitta rätt nyckel till rätt skrin.

Spelautomaten Secret Code kommer från NetEntertainment (NetEnt) och har hemliga sällskap som tema. Hjulen pryds av vackra symboler som kelternas kort och den franska liljan, och i sann Dan Brown-anda finns här också en skattjägare och en symbolforskare. Dessutom dyker medlemmarna av det hemliga sällskapet givetvis upp och slåss för att bevara sina hemligheter.

Secret Code är en femhjulig spelautomat med expanderande vildsymbol, spridningssymbol som kan ge free spins, och den ovan nämna interaktiva bonusbanan. Möjlighet finns att spela kvitt-eller-dubbelt om vinster.