Mr Green kampanjveckaMr Green casino har fortsatt med sin numera klassiska kampanj ”Himmelska erbjudanden” hela sommaren, men vissa veckor har varit ganska ”semesterbetonade”. Nu verkar kampanjmakarna emellertid vara tillbaka från semestern för nu är de dagliga erbjudandena lite mer vässade igen! Den här veckan (10-16 augusti) finns både ett free spins-erbjudande, hela fem pengaregn och en turnering att delta i. Nedan kan du läsa kort om respektive erbjudande.

120 free spins

Måndagen den 10 augusti ger Mr Green alla spelare chansen att hämta hem upp till 120 free spins på exklusiva The Marvellous Mr Green. För att inkassera free spins behöver du bara göra en extra insättning och spela för summan en gång. När du har kvalificerat dig får du vänta till kl. 13:00 på tisdagen för att spela dina snurr. Nivåerna att välja mellan är:
Sätt in + spela för 200 kr = hämta 20 free spins
Sätt in + spela för 500 kr = hämta 55 free spins
Sätt in + spela för 1000 kr = hämta 120 free spins

Pengaregn i dagarna fem

Sommaren har varit blöt i Sverige men just nu utlovas ”Medelhavsvärme”. Hos Mr Green fortsätter nederbörden emellertid, och det är bara bra! Under fem dagar (tisdag till och med lördag) kommer det att finnas 10 000 kr i potten per dag och 20 spelare som snurrar minst en gång på den för dagen utvalda automaten kommer att lägga beslag på en vinst på mellan 50-2500 kr i kontanter.

20 000 kr i potten i helgen

Sin vana trogen arrangerar Mr Green en turnering i helgen. Fokus den här gången är på The Marvellous Mr Green och reglerna är de vanliga, det vill säga att du ska spela minst 20 raka snurr och försöka få en så hög återbetalning som möjligt på dessa.