Mr Green freespins kampanjMr Green ligger möjligen lite lågt för tillfället när det gäller de riktigt extravaganta kampanjerna, men varje vecka finns tre mer eller mindre utmärkta erbjudanden att ta del av. Dagarna att markera i kalendern är tisdag, torsdag och lördag/söndag.

Upp till 200 free spins

Tisdagar bjuds alla insättande spelare på möjligheten att hämta hem upp till 200 gratissnurr på en aktuell videoslot från Net Entertainment. Erbjudandet fungerar i stort sett likadant varje vecka och vad du ska göra för att få ett större knippe gratissnurr är att göra en insättning och sedan spela för den en gång. I regel är följande det som gäller för tisdagar:
Gör en insättning på 200 kr = Få 40 gratissnurr
Gör en insättning på 500 kr = Få 90 gratissnurr
Gör en insättning på 1000 kr = Få 200 gratissnurr

Värdet av erbjudandet avgörs självklart av hur mycket ett free spin på den aktuella automaten är värt. De gratissnurr du samlar ihop aktiveras på onsdagen strax efter lunch.

Pengaregn

Torsdagar låter Mr Green det regna kontantpriser över ett antal utvalda spelare. Det är de spelare som spelar på den för dagen utvalda automaten som har chans att vinna och priserna är i storleksordningen 50-2500 kr.

Det är helt slumpmässigt när ”pengaregnet” faller ner, så det är bara att hålla tummarna för att du är på rätt plats vid rätt tillfälle, så att säga.

Helgturnering med 20 000 kr i potten

Varje helg från kl. 00:01 på lördag morgon till midnatt på söndag kväll arrangerar Mr Green en slotsturnering i vilken man stoppar totalt 20 000 kr i potten (vinnaren får 10 000 kr). Alla priser är självklart i kontanter.

För att delta i en helgturnering hos Mr Green ska du klicka igång den för turneringen utvalda automaten och sedan spela minst 20 snurr. Med lite tur får du ett högt procentuellt resultat och lyckas ta dig till toppen på leaderboarden.