Bertil julBertil Bingo är inte främmande för att belöna sina lojala spelare med mängder av bingo- och slotsgodis även när det inte är jul, men nu när julen står för dörren är kampanjmakarna lite extra generösa. Bertil Bingo har bjudit in till ”Xmas Party” i dagarna fyra och du kan mellan julafton och söndag plocka hem både en mycket rejäl påfyllningsbonus och hela 200 free spins. För mer detaljer kring julklapparna som Bertil erbjuder alla insättande spelare, se nedan.

Julbonus på 2000 kr

Om du vill ha en lite större bonus för att få ett rejält tillskott till spelkassan är det julafton mellan kl. 18-24 du ska passa på att göra en insättning. På din första insättning under kvällen får du nämligen en bonus på 50% upp till maximalt 2000 kr. Den här bonusen kan du använda både på bingo- och casinospel och givetvis finns pengarna där även om du loggar in på mobilen eller surfplattan.

Om du passar på att utnyttja bonusen får du också ett gäng free spins på NetEnts Pyramid: Quest for Immortality. En insättning på minst 200 kr ger dig 50 frirundor.

Free spins varje dag

Det är inte bara på julafton som du kan inkassera gratissnurr. Samma bonuskoncept finns sedan tillgängligt både fredag, lördag och söndag. Sätt in mellan kl. 18-24 för att säkra gratissnurr direkt.

På juldagen får du 50 free spins på Starburst och på juldagen är det Hook’s Heroes som är automaten i fokus. På söndag blir belöningen för att sätta in 200 kr hela 50 gratissnurr på Piggy Riches.