Leo Vegas DazzleLeo Vegas har gett sig in i kampen om vilket spelbolag/casino som kan erbjuda det mest intressanta erbjudandet på NetEnts nya kreation Dazzle Me (lansering i måndags den 24 augusti) och vi tycker nog att Leo Vegas med Frank Andersson i spetsen kan utropas till vinnare. Inte nog med att det finns totalt upp till 400 gratissnurr på nyheten att spela hem, Leo Vegas har också två utlottningskampanjer för alla spelare att delta i. Låter det intressant? Kika nedan för detaljerna kring de sammanlagt tre erbjudandena.

100 snurr i veckan

Kampanjen pågår fram till slutet av september och varje enskild vecka under kampanjperioden finns möjligheten att lägga beslag på antingen 50 eller 100 free spins på Dazzle Me genom att göra en extra insättning. Det är mycket enkelt att utnyttja detta erbjudande. Sätt bara in och spela för 500 kr för att få 50 free spins eller lägg till 500 kr extra för att få 100 free spins. Det är de totala insättningarna + omsättningen under veckan som räknas och gratissnurren krediteras på eftermiddagen måndagen efter respektive kampanjvecka.

Drömresa till Bali

De första två veckorna av Dazzle Me-kampanjen finns en resa till Bali för två personer att tävla om. Sätt in och spela för att få lotter och håll sedan tummarna att det blir du som får ta med dig en vän till semesterparadiset nummer ett. Kampanjperioden pågår fram till den 10 september och dragningen sker den 11 september. 100 kr i insättning + omsättning ger en (1) lott till dragningen.

Drömprylar från Apple

De sista två veckorna av kampanjen finns i stället Apple-prylar att vinna. Du samlar lotter på samma sätt som i kampanjen för Bali-resan och med lite tur blir du en av de tre spelare som vinner gadgets från Apple till ett värde av 8000 kr. Dragningar sker två gånger (den 18 respektive 25 september).