Full Tilt Poker gör sig redo för att öppna igen den 6 november 2012 och har nu värvat ytterligare två spelare till det lag som har fått namnet ”The Professionals”. De två spelarna är Viktor ”Isildur1” Blom och Tom ”durrrr” Dwan som nu gör Gus ”The Great Dane” Hansen sällskap som ambassadörer för nya Full Tilt.

”Jag har alltid älskat att spela med Full Tilt Pokers mjukvara, det var där jag gjorde mig ett namn och åtnjöt några av mina största segrar. När de kontaktade mig om att ansluta mig till laget visste jag att det passade mig perfekt,” säger Viktor Blom, som lämnade PokerStars proffslag i augusti 2012.

År 2009 när Blom slog igenom möttes han och Dwan många gånger på några av Full Tilt Pokers allra dyraste pokerbord, och hos Full Tilt Poker hoppas man nu på att få se detta igen.

”Att Dwan återvänder till Full Tilt Poker samtidigt som vi värvar hans stora rival Blom kommer att tända gnistan på nytt för den stenhårda konkurrensen på high stakes borden hos Full Tilt Poker och skapa ett fantastiskt lag som kan representera sajten igen när den nylanseras,” säger Full Tilts marknadschef Sarne Lightman i ett pressmeddelande. ”Tom är idag en av världens mest fruktade och respekterade spelare. Hans erövringar vid borden hos Full Tilt Poker följdes av enorma skaror i pokervärlden och vi är jätteglada över att åter erbjuda den sortens action för våra spelare.”

Dwan ingick i Full Tilt Pokers lag när sajten stängdes ned i samband med Black Friday och är nu mycket nöjd med att vara tillbaka igen.

”Jag är exalterad över att Full Tilt Poker lanseras på nytt. Jag tycker att det är fantastiskt för pokern och jag är glad över att vara en del av det,” säger Dwan i pressmeddelandet.

Enligt Sarne Lightman har Gus Hansen, Viktor Blom och Tom Dwan valts ut på grund av deras egensinniga spelstilar.

”Spelet poker utvecklas ständigt,” säger Lightman. ”Full Tilt Poker är stolta över att ha lett den utvecklingen genom våra kontinuerliga innovationer. När vi valde ut våra proffs vände vi oss till de tre pokerspelare vars unika och innovativa stil har haft störst inflytande på hur modern poker spelas.”

Full Tilt Poker ägs numera av den forma ärkerivalen PokerStars och kommer att öppnas igen för spel om riktiga pengar den 6 november 2012 om allt går enligt planerna. Det datumen ska alla tidigare Full Tilt-spelare i Sverige kunna nå sina gamla konton och få tillgång till de pengar de hade innestående när sajten stängdes ned förra året. Du avgör själv om du vill ta ut pengarna direkt eller använda dem för spel hos nya Full Tilt Poker.