logotypeAv allt att döma är spelet snart igång igen på Full Tilt Poker. På den svenska hemsidan finns ett meddelande om att pokerrummet kommer öppnas inom 90 dagar och de registrerade spelarna på Full Tilt Poker ska ha fått mejl om återaktivering av sina konton.

Efter att PokerStars tog över Full Tilt Poker har en återlansering av FTP varit att räkna med och nu tycks detta vara nära förestående. På Full Tilt Pokers svenska hemsida meddelas:

Vi strävar efter att öppna Full Tilt Poker igen inom 90 dagar efter det formella slutförandet av uppgörelsen mellan PokerStars och USA:s justitiedepartement (DOJ). Därför arbetar vi nu hårt för att du ska ha tillgång både till ditt konto och till våra pokerspel så snart som möjligt. Nedan hittar du många av de vanligaste frågorna just nu. Vi uppdaterar denna sida allteftersom mer information blir tillgänglig.

Enligt vad FTP meddelat sina kunder i mejl är den 6 november preliminärt datum för återaktiveringen. Dock verkar Frankrike, Italien, Spanien, Danmark, Belgien och Estland inte innefattas i denna återaktivering. I dessa länder hänvisas spelarna till PokerStars. Men svenska spelarna kommer alltså troligen kunna spela på Full Tilt Poker igen inom en inte alltför lång framtid.

Mer information kan hittas på Full Tilt Pokers hemsidan.