Full Tilt Poker har nu släppt schemat för Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) XXII. Den 22:a omgången av FTOPS kommer att bestå av 38 turneringar och kicka igång söndagen den 17 mars. Sista turneringen blir Main Event, som spelas den 31 mars.

FTOPS XXII Main Event kommer att ha ett inköp på $600 + $40 och $2 miljoner i garantipott. Det är en re-entry, vilket innebär att du kan köpa in dig på nytt om du åker ut tidigt i turneringen då sen registrering fortfarande är tillåten.

Tre nya turneringstyper

Full Tilt Poker har avslöjat att tre nya turneringstyper snart ska lanseras i pokerrummet och att de alla tre kommer att inkluderas i FTOPS XXII (som Event #1, Event #25 och Event #30).

”Tre nya och exklusiva turneringstyper kommer att lanseras hos Full Tilt Poker under de närmsta veckorna, och alla tre kommer att ingå i FTOPS XXII,” skriver Full Tilt på sin sajt. ”De tre turneringarna kommer att läggas till i schemat här nedanför när de offentliggörs formellt.”

Satelliter finns tillgängliga redan nu

För de inledande turneringarna i FTOPS XXII finns satelliter tillgängliga redan nu, och för övriga börjar satelliterna inom kort. Både schemalagda satelliter och sit ‘n go:s erbjuds.

Gå vidare till Full Tilt Poker för att få veta mer. Där hittar du även schemat för FTOPS XXII.