Full Tilt Poker meddelade nyligen att de tänker börja dela ut resepaket till liveturneringar runt om i världen, och ett av de evenemang som de redan nu har fått upp satelliter till är Eureka Poker Tour Croatia.

Eureka Poker Tour är en tour som spelas i Central- och Östeuropa och för säsong tre återstår stopp i Kroatien, Bulgarien och Tjeckien. Stoppet i Kroatien blir på Golden Sun Casino i Dubrovnik den 24-30 maj och satelliter kommer att finnas tillgängliga hos Full Tilt Poker den 5-19 maj.

Att köpa in sig direkt till någon av kvalturneringarna hos Full Tilt kostar $216, men vill man komma billigare undan finns satelliter tillgänglig från $2,20.

De resepaket som delas ut innehåller inköp till Eureka Croatia Main Event, hotellboende i Dubrovnik, rese- och fickpengar + massor av andra presenter från Full Tilt. Du får till exempel en väska full med produkter från Full Tilt och blir inbjuden till fester, middagar och andra aktiviteter som anordnas för de spelare som kvalat till Eureka Croatia via Full Tilt.

För mer information om Eureka Croatia, och för att ta en titt på schemat för satelliterna, gör ett besök hos Full Tilt Poker.