Full Tilt Poker Galway FestivalFull Tilt Poker Galway Festival är ett helt nytt evenemang som kommer att ha premiär den 27 juli – 12 augusti i år och är en del av UK & Ireland Poker Tour (UIKPT). UIKPT sponsras av PokerStars, och eftersom PokerStars och Full Tilt Poker numera har samma ägare kan vi förmodligen komma att få se en hel del samarbeten av den här typen framöver.

Största pokerfestivalen i Irland någonsin

Allt tyder på att Full Tilt Poker Galway Festival kommer att bli någon alldeles särskilt och för alltid skriva in sig i den irländska pokerhistorien. Till exempel har Galway Main Event en garantipott på €1 miljon!

Galway Main Event spelas den 8-12 augusti och om du vill köpa in dig direkt kostar det €1 000 + €100. För alla som vill komma billigare undan finns det satelliter hos Full Tilt Poker, inklusive satelliter som är helt gratis!

Om du kvalar till Galway Main Event via Full Tilt Poker så vinner du inte bara resa, boende och inköp utan för dessutom tillgång till massor av extra förmåner på plats i Galway, bland annat specialtävlingar och festligheter. Du får en presentpåse fyllt med Full Tilt-produkter, och du blir automatiskt inkluderad i Full Tilt Poker Last Longer Contest, vilket innebär att du belönas extra om du håller dig kvar längst i turneringen av alla spelare som skickats dit av Full Tilt. Vinnaren av Last Longer Contest kommer att få resepaket till samtliga återstående anhalter under säsongens UKIPT!

Om du vinner Galway Main Event efter att ha kvalat till turneringen hos Full Tilt Poker får du, förutom prispengarna och den sedvanliga trofén, även din egen speciella avatar som du kan använda när du spelar poker på internet hos Full Tilt.

Vinn resepaket hos Full Tilt Poker

Hos Full Tilt Poker väljer du själv på vilken nivå du vill börja din väg mot ett resepaket. Det finns turneringar som är helt och hållet gratis, och det finns turneringar som kostar från $1,10 och uppåt. Att köpa in sig direkt till Weekly UKIPT Qualifiers kostar från $52 + $3.

Gör ett besök hos Full Tilt Poker för att få veta mer!