Brazilian Series of Poker (BSOP) Rio de Janeiro kommer att spelas den 31 maj – 3 juni 2013 och satelliter finns tillgängliga hos Full Tilt Poker den 5-26 maj.

Du kan alltså redan nu börja arbeta på att skaffa dig ett resepaket som gör att du får åka till Brasilien i slutet av maj och spela i BSOP Rio de Janeiro R$ 2 200 Main Event. Satelliter finns tillgängliga från $1,10 och uppåt. Om du vill köpa in dig direkt till någon av kvalturneringarna kostar det $55.

Rio de Janeiro är Brasiliens näst största stad och anhalten är givetvis en av de mest spektakulära under Brazilian Series of Poker. Sedan BSOP lanserades år 2006 har touren hunnit besöka Rio de Janeiro åtta gånger och det är nästa svårt att tänka sig ett BSOP utan ett stopp i Rio.

De resepaket till BSOP Rio de Janeiro som delas ut av Full Tilt Poker innehåller inköp till Main Event, boende på hotell och rese- och fickpengar. Alla som skickas till Rio av Full Tilt får dessutom tillgång till en rad särskilda förmåner, inklusive deltagande i tävlingen Last Longer (som är öppen för alla som bär Full Tilts märke under Main Event). Om du blir den som håller dig kvar längst i turneringen av alla som bär Full Tilts märke kommer du att belönas med ett resepaket till BSOP São Paulo som spelas den 26-31 juli.

För mer information, gör ett besök hos Full Tilt Poker.

Schemat för återstående anhalter för denna säsong av Brazilian Series of Poker (BSOP)

Turnering Speldatum (2013) Under denna period finns satelliter hos Full Tilt Poker (2013)
BSOP Rio de Janeiro31 maj – 3 juni5-26 maj
BSOP São Paulo26-31 juli2 juni – 28 juli
BSOP Fortaleza13-17 september4 augusti – 8 september
BSOP Santa Catarina25-29 oktober15 september – 20 oktober
BSOP São Paulo28 november – 4 december27 oktober – 24 november