Söndagen den 27 juni startade Full Tilt Poker sin kampanj för den som önskar vinna en plats i World Poker Tour (WPT) Bellagio Cup VI i Las Vegas. Bellagio Cup VI sätter igång den 11 juli och beräknas pågå i fem dagar.

En nyhet för året är att inköpet till Bellagio Cup sänkts drastiskt, från förra årets $15 400 till $10 300. De inköpspaket som går att vinna hos Full Tilt fram till den 4 juli är värda $12 000 och innehåller förutom inköp även $1 700 att spendera på resor, boende etc. För den som vunnit ett paket från Full Tilt erbjuds rabatterade hotellrum på Las Vegas Strip hotel.

Full Tilt Poker har tillkännagivit att de kommer att hålla tre direktturneringar och att minst ett Bellagio-paket kommer att delas ut i varje direktturnering.

• Den första direktturneringen kommer att äga rum tisdagen den 29 juni klockan 21:00 ET och har ett inköp på $322.
• Den andra direktturneringen hålls torsdagen den 1 juli och har ett betydligt dyrare inköp – $1 060.
• Den tredje direktturneringen hålls på USA:s nationaldag den 4 juli klockan 16:30 ET och har ett inköp på $640.

För den som inte kan eller vill betala så här pass dyra inköp organiserar Full Tilt Poker givetvis satelliter. De billigaste kostar bara $1 eller 50 Full Tilt Points (FTP:s) att vara med i.

Full Tilt har också meddelat att de kommer att hålla Step 7 Sit and Go’s från och med den 28 juni. Varje Step 7 Sit and Go har ett inköp på $2 100, men första steget kostar bara $3 och 30 cent. Även här kommer Bellagio-paket att delas ut.

Tänk på att du måste vara minst 21 år gammal för att kunna delta i Bellagio Cup eftersom det är den åldersgräns som gäller för den här typen av tävlingar i USA.