Full Bricka är Folkspels höstsatsning på bingospel i TV. Varje vecka – tisdag till fredag - spelas det bingo och det är välkända profilen Harald Treutiger som lotsar tittarna genom spel och nöje. Premiären är den 30:e september.

-”Att spela bingo är oerhört populärt och uppskattat av många människor och här får de möjlighet att göra det varje dag via TV. Ibland har vi med aktuella gäster och återkommande inslag för att lyfta regionala och lokala särarter. Det kan exempelvis handla om olika maträtter, ortsnamn eller dialekter. Att spela ”Full Bricka” innebär dessutom att man gynnar svenskt föreningsliv eftersom allt överskott från lotteriet går till föreningar och klubbar”, säger programledaren Harald Treutiger.

Bingo spelas vid tre tillfällen i programmet och målet är att få en full bricka, det vill säga fylla ett 25-nummersfält. Dessutom har Harald laddat upp med ”hemliga vinster” för de tittare som får bingo och har möjlighet att ringa in.

Full Bricka startar tisdag den 30 september och höstsäsongens finalsändning är fredag 19 december 2008. Programmet sänds i TV4 mellan 13.30 – 14.30, tisdag – fredag varje vecka.