Nu har startskottet gått för Full Tilt Online Poker Series (FTOPS) sjuttonde omgång och som vanligt kommer något av pokerproffsen i Full Tilts stall att stå värd för varje turnering.

För den första turneringen, som satte igång igår, var det Huck Seed från USA som stod för värdskapet, och idag håller Stefan Rapp och Daniele Mazzia i varsitt event.

För Stefan Rapps del rör det sig som om en $240 + $16 PL Omaha Hi/Lo Knockout Rush med $200 000 i garantipott, medan Daniele Mazzia hälsar dig välkommen till en $300 + $22 No Limit Hold ‘em 4 x Shootout 6-max Turbo där minst $300 000 kommer att delas ut.

Totalt har Full Tilt avsatt över $19 miljoner för att garantera att samtliga 34 event får rejäla prispotter. Main Event, som sätter igång söndagen den 15 augusti, har $3 miljoner i garantipott och ett inköp på $600 + $40. Som vanligt är det förstås No Limit Hold’em som kommer att spelas.

Förutom prispengar kommer alla som tar sig till finalbord i någon av de 34 turneringarna få en särskild jacka att stoltsera med. Den som vinner en turnering får förutom jackan en vinnartröja, samt en specialgjord gyllene avatar hos Full Tilt Poker. Det mest spännande priset är reserverat för den som ligger överst i poänglistan när alla turneringar är över – det vinstpaketet innehåller inträde till alla event i FTOPS XVIII utom tvådagarseventet.