wildrocketsHos Mr Green är man i karnevalsstämning vilket bland annat yttrar sig i att det går att skaffa sig free spins på Wild Rockets den här helgen.

  • Sätt in 200 kronor – 499 kronor så får du 10 free spins på Wild Rockets.
  • Sätt in 500 kronor – 999 kronor så får du 25 free spins på Wild Rockets.
  • Sätt in 1 000 kronor eller mer så får du 60 free spins på Wild Rockets.

Du får dina free spins följande dag, efter klockan 13:00.

Erbjudandet gäller endast mellan fredag den 28 februari och måndag den 3 mars 2014.

Under lördag, söndag och måndag har Mr Green dessutom dagliga erbjudanden på sin karnevalssida. Gör ett besök för att få veta vad som gäller för idag!

Wild Rockets

Wild Rockets har fyrverkerier som tema och passar perfekt in i den färgsprakande karnevalsstämning som råder hos Mr Green just nu. Exempel på symboler som förekommer är Bottle Rockets, Smoke Bomb, Spinner Wheel, Bloom Fountain och Fireworks Cluster. Här finns en animerade vildsymbol som skjuter raketer över hjulen. När raketerna passerar över andra symboler förvandlas dessa symboler och blir vilda, så att det blir ännu enklare för dig att bilda vinnande kombinationer.

Wild Rockets skiljer sig från de flesta andra slots genom att ha hjul som inte är jämnstora. Det första hjulet kan visa upp 3 symboler, andra hjulet 4 symboler, tredje hjulet 5 symboler, fjärde hjulet 4 symboler och femte hjulet 3 symboler. Det finns inte några traditionella spellinjer utan du kan vinna på 720 olika vis istället.