piggy richesNy månad innebär nya erbjudanden hos Club Hippo, spelklubben hos Play Hippo Casino som alla Play Hippo-spelare är medlemmar av – storspelare som småspelare.

Play Hippo är månadens spel

Club Play Hippo har utsett spelautomaten Piggy Riches till månadens spel, vilket innebär att det finns flera fina erbjudanden att ta del av under september månad för den som är intresserad av att spela på denna grisiga slot.

  • Gör en insättning på €30 och få 10 free spins på Piggy Riches.
  • Gör en insättning på €50 och få 20 free spins på Piggy Riches.
  • Gör en insättning på €100 och få 50 free spins på Piggy Riches.
  • Gör en insättning på €300 och få 200 free spins på Piggy Riches.

Du kan bara utnyttja varje enskilt erbjudande en gång, men du kan utnyttja samtliga fyra vilket innebär att du kan samla på dig totalt 280 free spins på Piggy Riches.

När du har gjort en insättning, skicka ett meddelande till support@playhippo.com och ange PIGGY10, PIGGY20, PIGGY50 eller PIGGY200 i ämnesraden (välj det alternativ som stämmer med hur många free spins du ska få).

Du väljer själv om du vill använda dina free spins på Piggy Riches i datorn eller i mobilen.

Påfyllningsbonusar för september

Under september månad erbjuder Play Hippo också två påfyllningsbonusar som inte är kopplade till Piggy Riches utan som ger bonuspengar. Den ena kräver att man sätter in minst €30 medan den andra kräver en insättning på €300 eller mer.

  • Använd bonuskoden SEP1000 så får du 30% insättningsbonus upp till maximalt €1 000 i bonus. Minsta insättning €30.
  • Använd bonuskoden SEP3000 så får du 30% insättningsbonus upp till maximalt €3 000 i bonus. Minsta insättning €300.

Free spins varje måndag i september

Under varje måndag i september månad delar Club Hippo ut free spins. Vilken slot man får free spins på varierar från vecka till vecka.

För att kvalificera sig för free spins måste man ha gjort en insättning på minst €20 veckan innan. För att få free spins måndagen den 8 september måste man alltså ha gjort en insättning på minst €20 under perioden 1-7 september, och så vidare.

Erbjudanden varje torsdag i september månad

Varje torsdag har Club Hippo särskilda erbjudanden att locka med. Gör ett besök hos Club Hippo för att få se vad som är aktuellt för nästa torsdag.