Spelaspel bob slot

Det finns ett par slots online som har minst sagt knepiga titlar. Många av dessa har också titlar som är så långa att de i princip formar meningar. Alla tidigare tronpretendenter i den här genren får den här veckan emellertid vackert böja sig för nya ”Böb”. Just de här tre bokstäverna är nämligen bara första ledet i titeln som komplett lyder Böb – The Epic Viking Quest for the Sword of Tullemutt.

Böb är en titel som tydligen är exklusiv för Mobilbet och spelet är därmed det första som Mobilbet är ensamt om att kunna erbjuda spelarna (vi vet dock ännu inte om automaten också kommer att finnas på andra casinon som drivs av samma ägare).

I skrivande stund har vi faktiskt inga detaljer kring spelet, annat än att det handlar om vikingen Böb som är ute på äventyr med målet att jaga rätt på ett magiskt svärd. Vi vet dock att spelet kommer att lanseras någon gång i veckoslutet. Hur vet vi det? Jo, fredag-söndag kommer nämligen Böb – The Epic Viking Quest for the Sword of Tullemutt nämligen att vara i fokus i de dagliga erbjudandena om gratissnurr. Om du sätter in och omsätter under veckoslutet kommer du att kunna inkassera inte mindre än 45 snurr på nyheten. Fram tills dess är det dock King of Slots som är den utvalda automaten.

109 gratissnurr

Det finns 109 gratissnurr på King of Slots/Böb att plocka hem den här veckan (måndag-söndag 16-22 november). För att hämta snurren ska du normalt se till att utföra två uppgifter, nämligen att sätta in en viss summa och sedan omsätta en viss summa på en viss automat. Någon gång kan du också behöva spela på sportodds för att säkra gratissnurr. Hos Mobilbet får du alltid dina free spins omedelbart efter att du har klarat av kvalificeringskravet och gratissnurren är alltid fria från allt vad spelkrav heter.