Paf 500 freespinsOm du tycker om att spela free spins, men inte direkt känner för att jaga dem nu under ett par veckor kan vi rekommendera att du kikar på Paf Casino. Här kan du nämligen ta del av ett rent makalöst antal frisnurr mer eller mindre enkelt under augusti månad. Det är totalt tre free spins-kampanjer som rullar löpande och totalt kan du skrapa ihop en bra bit över 1500 snurr om du är extra aktiv. Här är alla detaljer kring de tre erbjudandena.

Tidsbegränsat välkomsterbjudande

Fram till den 31 augusti får alla nya spelare på Paf hela 500 free spins på Microgamings slot Rabbit in the Hat i samband med den första insättningen. Så fort insättningen har landat på ditt konto kan du öppna spelet och börja spela dina 500 frisnurr. Kom ihåg att göra det inom sju dagar, annars förfaller dem!

Nu tänker du kanske att omsättningskravet på dina vinster från snurren på Rabbit in the Hat är skyhögt, men så är långt från fallet. Spelkravet är nämligen endast 1x!

1060 free spins på Hound Hotel/Kitty Cabana

Samtidigt som du har det förstärkta välkomsterbjudandet på Rabbit in the Hat att ta del av erbjuds du möjligheten att samla ihop upp emot 1060 free spins på Hound Hotel och Kitty Cabana genom att spela på dessa två slots. Pricka alla tre vinstkombinationer på en eller flera av de högbetalande symbolerna för att bli belönad. Även för de gratissnurr du tjänar genom den här kampanjen är omsättningskravet ynka en gång.

Free spins varje dag

Slutligen ska vi presentera lite kort om den free spins-kampanj som rullar dagligen fram till och med den 16 augusti. Varje dag väljer Paf ut en ny slot och lägger många tusen free spins i potten. Din uppgift är att anmäla dig till kampanjen (måste göras på nytt varje ny dag) och sedan spela för 5 euro i riktiga pengar på det utvalda spelet. När det är gjort är du med i utlottningen av en riklig mängd free spins.