Toppmatch väntar i Premier League när Manchester City åker till Stamford Bridge för möte med Chelsea. Det är två giganter som ställs mot varandra och Betser ser till att du får pengarna tillbaka om du spelar på matchen och förlorar. Det känns väl tryggt?

Free Bet hos Betser

På bänken blir det hjärnornas kamp mellan Antonio Conte och Pep Guardiola – två tränare med hyfsade CV:n. Det känns verkligen som att matchen kan sluta hur som helst men vi får hoppas att båda lagen bjuder upp till dans och inte enbart lägger sig defensivt.

Hämta Bonus

Hos Betser kan du betta på matchen och inför stormötet är spelbolaget så generösa att du får pengarna tillbaka om ditt bet inte går in. En lysande idé tycker vi när matchen är så oviss. Betser har även andra kampanjer som Free Bet, trippel vinst på din målskytt och en riktigt bra livlina på din femling. Så här gör du för att ta del av kampanjen inför matchen mellan Chelsea och City:

  • Logga in på ditt konto hos Betser
  • Placera ett 1X2 fulltidsbet före avspark på matchen mellan Chelsea och Manchester City
  • Om ditt bet går förlorat får du pengarna tillbaka i form av ett Free Bet upp till 25 euro.

Välkomstbonus hos Betser

När du blir ny kund hos Betser väntar ett riktigt skönt välkomstpaket för att få till en raketstart på ditt spelande. Som medlem i familjen välkomnas du med 100% insättningsbonus upp till 1000 kr. Din välkomstbonus gör att du kan oddsa både live och pregame utan risk att enbart tappa dina ena pengar. Dessutom får du 50 free spins som du kan bryta av ditt sportspelande med.  Omsättningskraven ligger på 12 gånger bonusbeloppet och minimumodds är 1,8. Blir medlem hos Betser idag för att del av välkomsterbjudandet.

  • Skapa ett konto hos Betser
  • 100% insättningsbonus upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 12x bonusbelopp med minimumodds 1,5

 

Betser