Livestreaming hos RaceBetsRacebets har sedan en längre tid tillbaka ett stående erbjudande om free bets på V75 varje helg. Numera (från och med mitten av november) erbjuder Racebets ungefär samma koncept för onsdagens V86-omgångar. Varje onsdag under en överskådlig framtid har du chansen att få förlorade insatser tillbaka i form av gratisspel.

Så här funkar det

Det du ska göra först är att se till att du har pengar på ditt konto. Du måste nämligen placera ett spel för egna pengar för att ha chans att ta del av erbjudandet. Sedan ska du rikta in dig på det första loppet för kvällen. Vid delad omgång har du två lopp att välja mellan. Det spel du ska placera är ett vinnarspel eller ett platsspel till fast odds.

Skulle du förlora på ditt spel kommer du att få upp till maximalt 100 kr tillbaka i form av ett free bet (gratiskupong) som finns tillgängligt ända fram till starten för det sista loppet under kvällen. Vid delad omgång kan du använda ditt free bet endast på de återstående loppen på den bana du började spela på.